FGC ADJUDICA A IDP EL PLA INTERMODAL DE TRANSPORT DEL SECTOR CARNI DE CATALUNYA

FGC ADJUDICA A IDP EL PLA INTERMODAL DE TRANSPORT DEL SECTOR CARNI DE CATALUNYA

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) adjudica a IDP els treballs de consultoria per executar el pla de desenvolupament d’un servei intermodal adaptat a les necessitats del sector carni de Catalunya.

El pla es situa dins el context del projecte iFreightMED-DC, impulsat pel Programa MED de l’Unió Europea, el qual compta amb el suport econòmic del Fons de Desenvolupament Regional per a l’Arc Mediterrani.

La producció de carn porcina a Catalunya ha tingut un fort desenvolupament i necessita trobar nous mercats, cada vegada més allunyats, per als que el transport de mercaderies per carretera arriba al seu límit d’eficiència. Per aquest motiu, INNOVACC, agrupació d’empreses del sector carni porcí, es planteja explorar les oportunitats que ofereix un plantejament intermodal de les empreses càrnies per tal d’ampliar mercats. Aquest interès conflueix amb el de Comitè de Desenvolupament de Rutes Ferroviàries, projecte finançat amb fons FEDER del programa MED, que es proposa impulsar noves connexions ferroviàries adaptades a les necessitats dels clients potencials.

Amb aquesta actuació IDP consolida la seva experiència en l’àmbit de les infraestructures del transport de càrrega, on en l’actualitat està desenvolupant un nombre considerable de projectes nacionals i internacionals.

transporte_mercancias_tren_BLOG2

Rep les nostres newsletter