ENTRA EN VIGOR EL REIAL DECRET 56/2016 RELATIU A L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

ENTRA EN VIGOR EL REIAL DECRET 56/2016 RELATIU A L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

El passat 12 febrer 2016 va entrar en vigor el Reial Decret 56/2016 relatiu a l’eficiència energètica que obliga a les grans empreses (més de 50 M€ de facturació o més de 250 treballadors) a realitzar una auditoria energètica en menys de 9 mesos.

IDP és una empresa d’enginyeria i eficiència energètica que realitza projectes de Certificació Energètica des de fa més de 5 anys. Ens diferenciem perquè estem especialitzats en Gran Indústria, amb nombrosos casos d’èxit des d’empreses fabricants de béns d’equip, indústria automobilística, gran logística, mineria, tractament de residus, depuració d’aigües, producció de paper, producció de materials per a la construcció i un llarg etc.

Gràcies a aquesta especialització donem solucions efectives a les necessitats de les indústries, realitzant auditories on s’han arribat a executar fins a un 70% de les propostes de millora recomanades, amb períodes de retorn inferior a 2 anys en molts casos.

IDP reafirma el seu compromís amb la qualitat i els controls establerts per les normatives internacionals situant-se en una posició encara més competitiva i alineada amb les millors pràctiques mundials.

Més Informació: www.idp.es

eficiencia energetica

 

Rep les nostres newsletter