EL GRUP D’ENGINYERIA IDP S’ADJUDICA 13 PROJECTES AL PERÚ

EL GRUP D’ENGINYERIA IDP S’ADJUDICA 13 PROJECTES AL PERÚ

El Banc Interamericà de Desenvolupament (BID) amb seu a Washington adjudica a IDP els serveis de consultoria per a l’elaboració de 13 perfils de projectes d’inversió pública per a la clausura i recuperació d’àrees degradades per residus sòlids a les ciutats de Andahuaylas, Bagua, Huamanga, Oxapampa, Chancay, Pozuzo, San Juan Bautista, Yauyos, Abancay, Aymaraes, Huaura, Tarma i Chincha de Perú.

L’àmbit dels projectes està localitzat en 8 regions del país com són Apurímac, Ica, Junín, Loreto, Ayacucho, Amazones, Lima i Pasco, i forma part del Programa de Recuperació d’Àrees Degradades per Residus Sòlids del Ministeri de l’Ambient (MINAM) de la República del Perú.

Els treballs seran realitzats per un equip multidisciplinar conformat per 18 professionals, que integrarà especialistes en residus sòlids, avaluació social, geologia, sistemes nacionals d’inversió pública, impacte ambiental, assessors legals, etc. fixant-se una planificació de 7 mesos de treball.

Amb aquest treball IDP dóna un fort impuls a la seva aposta per Perú, on recentment ha inaugurat les seves oficines de Lima, com a complement a la seva expansió estratègica a Amèrica Llatina, on actualment ja té presència al Brasil a través de les seves oficines de Florianópolis i Rio de Janerio, i a l’Equador disposant d’oficines a Quito.

A la presència física de les tres delegacions al Brasil, Equador i Perú, es sumen altres projectes que en l’actualitat IDP està realitzant a la regió en països com Argentina, Mèxic, Colòmbia, Guyana, Nicaragua i Trinitat i Tobago, que li permeten ser un partner de primer nivell per a totes aquelles empreses amb projectes d’inversió a Amèrica Llatina, oferint els seus serveis tècnics d’enginyeria, medi ambient i arquitectura mitjançant l’ús intensiu de la tecnologia BIM (building information modeling).

 2014-11-20-Blog_BID_Peru2

Rep les nostres newsletter