TSB confia en IDP per a realitzar la seva nova plataforma logística a Ribarroja de Túria (València

TSB confia en IDP per a realitzar la seva nova plataforma logística a Ribarroja de Túria (València

TSB i IDP tanquen un acord estratègic per al desenvolupament del projecte de la nova plataforma logística per a l’operador de paqueteria industrial, situada a Ribarroja de Túria (València).

La plataforma logística, situada en una parcel·la de 12.500 m², comptarà amb superfície aproximada de 6.345 m² i un edifici adossat d’oficines de 406 m². Es realitzarà també la urbanització interior de la parcel·la amb capacitat per a 10 places d’aparcament per a vehicles lleugers, 25 per a camions i 30 per a furgonetes i zones enjardinades.

TSB, és una empresa líder de transport i logística de paqueteria industrial que ofereix un servei global a nivell nacional, internacional terrestre, overseas (aeri i marítim) i logística. Compta amb 52 delegacions de distribució i 18 centres logístics, una flota amb més de 950 vehicles i supera una facturació de 150 milions d’euros anuals.

Els pilars del desenvolupament de la companyia es basen en una potent estructura de IT, en la qual la informació és la clau per a oferir indicadors de seguiment i monitoratge dels processos a temps real i la modernització i ampliació constant de les seves instal·lacions.

El Grup IDP està especialitzat en la prestació de serveis d’enginyeria, medi ambient i arquitectura mitjançant la metodologia BIM, que resulta essencial tant en el disseny com en la gestió global de les obres i que permet garantir i complir les més altes exigències a nivell de programació i costos, reduint els terminis i incertesa de les obres de construcció.

Amb més de 20 anys d’experiència nacional i internacional, IDP ha acumulat una gran experiència amb més de 8.000 projectes finalitzats amb èxit, tancat unes vendes l’any passat d’11 milions d’euros.