NAZCA CAPITAL entra com accionista a IDP per accelerar el seu pla de creixement

NAZCA CAPITAL entra com accionista a IDP per accelerar el seu pla de creixement

IDP, líder a Espanya en serveis d’enginyeria basats en BIM, ha donat entrada amb una participació accionarial majoritària a Nazca Capital, empresa de capital privat enfocada a invertir en PIMES espanyoles no cotitzades. Els accionistes d’IDP, es recolzarán en l’experiència que té Nazca en projectes de creixement orgànic i inorgànic, per aprofitar les importants oportunitats existents en el sector, i potenciar el desenvolupament dels seus serveis digitals.

En aquesta nova etapa, el grup IDP preveu dur a terme un ambiciós pla de creixement orgànic i inorgànic aprofitant el seu posicionament com a líder en el nínxol de l’BIM, el seu portfoli innovador de serveis, i la tendència creixent d’adopció d’eines digitals en els sectors als quals s’adreça.

Enric Blasco, actual accionista i director general del grup, afirma que “amb l’entrada de Nazca en l’accionariat li donem un fort impuls al pla estratègic de creixement, de la mà d’un fons que ens aportarà experiència contrastada i d’èxit, visió estratègica, operativa i financera, i millores en l’organització, processos i operacions que suportin el creixement. ”

Carlos Carbó, conseller delegat de Nazca Capital ha comentat “IDP és una companyia innovadora i pionera en l’aplicació del BIM al sector de l’enginyeria i el desenvolupament de serveis de digitalització, els quals són nínxols de mercat d’alt creixement. Es tracta de la segona inversió de Fons Nazca V i estem molt il·lusionats d’haver-nos associat amb un equip directiu i humà de primer nivell amb què abordarem un ambiciós pla de creixement aportant la nostra experiència de 20 anys invertint en pimes a Espanya “.