La BDTA organitza el 1r Congrés Internacional de Building Digital Twin

La BDTA organitza el 1r Congrés Internacional de Building Digital Twin

Dijous que ve 27 de maig de 2021, es celebra el Congrés Internacional de Building Digital Twins (BDTIC), el primer esdeveniment internacional dedicat als Building Digital Twins o Bessons Digitals per a l’Edificació.

Organitzat per la Building Digital Twin Association (BDTA), aquest esdeveniment pretén convertir-se en el referent per a l’aplicació de tecnologies de Bessons Digitals en construcció, industrialització, sostenibilitat i gestió d’actius.

Aquesta primera edició serà un seminari obert, en línia i d’alt nivell, organitzat en dues sessions i dues conferències magistrals a càrrec de Michael Grieves i Ioannis Brilakis. Tindràs l’oportunitat d’obtenir coneixements directament de 17 experts i comprendre millor per què el sector de la construcció ha d’adoptar la digitalització com el nou escenari que brindarà més eficiència, productivitat i optimització de costos i proporcionarà una visió dinàmica de la situació actual de Building Digital Twins, des de la NASA fins als projectes europeus més avançats i en curs.

Aquest esdeveniment està organitzat per la Building Digital Twin Association (BDTA), que es va crear al maig de 2020 a Bèlgica, sota el paraigua del projecte SPHERE, per a fomentar un ecosistema obert per a la construcció d’entorns digitals bessons. Actualment compta amb 20 membres de 10 països europeus que inclouen líders en tecnologia, informàtica i enginyeria com VTT, TNO, BASF, Caverion o empreses espanyoles com IDP, COMSA o Empresaris Agrupats.