IDP s’associa a la Plataforma Tecnològica Espanyola de Construcció

IDP s’associa a la Plataforma Tecnològica Espanyola de Construcció

IDP s’associa a PTEC, Plataforma tecnològica Espanyola de la Construcció, una associació oberta a les empreses vinculades al sector de la construcció que té com a objectiu contribuir a la millora del sector de la construcció a través de la cooperació entre empreses, associacions empresarials, universitats, centres de recerca, centres tecnològics i clients en matèria de recerca, desenvolupament i innovació.

Entre les seves activitats PTEC organitza diversos tallers, jornades i fòrums de debat per fomentar la interacció entre les autoritats i els diferents actors en l’àmbit de la R + D + I. També compta amb 10 grups de treball que s’encarreguen de la definició i desenvolupament de les activitats per a promoure iniciatives de R+D+I a nivell nacional i internacional.

IDP participa al grup tecnològic IOT/Digital twins que té com a objectiu principal fomentar l’R+D+I en el sector de la construcció en el camp de la tecnologia IOT i el Digital Twin, identificant casos d’ús i oportunitats i analitzant els avantatges que aquestes tècniques poden aportar al sector, convergint amb els objectius del projecte H2020 EU SPHERE, coordinat per IDP.

L’objectiu d’IDP amb la seva entrada en PTEC és sumar sinergies, coneixements i experiències que permetin millorar la competitivitat de les nostres indústries.