IDP s’adjudica el projecte i direcció d’obra del nou Centre d’Innovació Digital de la Comunitat de Madrid

IDP s’adjudica el projecte i direcció d’obra del nou Centre d’Innovació Digital de la Comunitat de Madrid

El Grup IDP s’ha adjudicat el projecte bàsic, executiu i direcció facultativa de les obres de condicionament del nou Centre d’Innovació Digital de la Comunitat de Madrid (Digitaliza Madrid), situat en l’edifici de l’Agència per a l’Administració Digital de la Comunitat de Madrid.

El Centre d’Innovació Digital de la Comunitat de Madrid (Digitaliza Madrid), adscrit a la Conselleria d’Administració Local i Digitalització de la Comunitat de Madrid, neix amb l’objectiu d’impulsar l’estratègia de transformació digital de la regió i crear un entorn generador d’innovació i impuls digital que, a més, faciliti l’atracció d’inversió i impulsi al sector privat en el seu procés de digitalització.

Els serveis adjudicats a IDP engloben la reforma integral les instal·lacions existents en part de la planta baixa i la terrassa situada en la planta quarta de l’edifici de l’Agència per a l’Administració Digital de la Comunitat de Madrid (Madrid Digital), amb una superfície d’actuació aproximada de 1.560 m².

L’espai Digitaliza Madrid està dissenyat per a oferir una experiència interactiva, barrejant el físic amb el digital y per a crear una nova cultura de col·laboració i de relació entre els ciutadans i la ciutat. Comptarà amb espais col·laboratius i flexibles, tenint especial atenció a la sostenibilitat i a la salut i benestar dels empleats i usuaris.

El Grup IDP es consolida com a enginyeria multidisciplinària amb experiència en el desenvolupament de projectes i obres mitjançant la metodologia BIM, assegurant l’execució, els terminis, el cost i la qualitat en totes les fases del procés constructiu.