IDP s’adjudica el projecte del nou magatzem central de TMB al Polígon Industrial de la Zona Franca a Barcelona

IDP s’adjudica el projecte del nou magatzem central de TMB al Polígon Industrial de la Zona Franca a Barcelona

IDP rep la confiança de l’empresa Transports de Barcelona (TMB) per a realitzar el projecte del seu nou magatzem central que forma part del Nou Centre Tecnològic i Logístic situat al Polígon Industrial de la Zona Franca de Barcelona.

El projecte de construcció del nou Centre Tecnològic i Logístic de Transports de Barcelona comptarà amb una superfície construïda total de 8.510 m2 més una zona aparcament de 12.055 m2 i es realitzarà al solar de 21.000 m2 situat al Polígon Industrial de la Zona Franca de Barcelona. Està pensat per a acollir el futur aparcament d’autobusos, el magatzem general T.B., el taller central de motors, el taller de telecomunicacions i diferents zones de descans i vestuaris.

El nou magatzem constarà d’una superfície de 5.000 m2 aproximadament i es destinarà principalment a emmagatzematge i logística de materials i equips.

L’abast del projecte desenvolupat per IDP consisteix en la redacció de Projecte bàsic, executiu i estudi de trasllat de l’equipament industrial per a la construcció del nou magatzem central i la totalitat del de projecte serà executat mitjançant metodologia BIM (Building Information Modeling).

La metodologia BIM ens permet dissenyar, projectar, organitzar i dirigir la construcció digital del projecte integrant tota la informació en un únic model parametritzat en 7 dimensions, les 3 dimensions físiques, la dimensió cost i la dimensió temps, l’anàlisi energètica i de sostenibilitat i la integració amb sistemes de Facility Management.