IDP reforça la seva aliança estratègica BIM amb la Universitat

IDP reforça la seva aliança estratègica BIM amb la Universitat

IDP reforça la seva aliança estratègica BIM amb la Universitat, ja consolidada amb la seva participació activa en les 5 últimes edicions del Màster MER que imparteix la Fundació CIM-UPC de Barcelona, ​​incorporant-es aquesta vegada com a entitat col·laboradora en el Consell Assessor del màster de BIM Management, que imparteix la UPC School de Barcelona.

La Fundació CIM-UPC, fundada el 1990, va néixer amb la missió d’ajudar a les empreses i als professionals a incrementar la seva capacitat tecnològica i d’innovació, mitjançant el desenvolupament de projectes d’investigació i d’activitats de formació. Per a aquesta comesa, ofereix reconeguts màsters, postgraus i programes formatius específics de l’àmbit de les Tecnologies de la Producció.

Fundació CIM-UPC impartirà la seva 6a edició del màster en “Digital Building for 3D Modeling and Construction”, oferint una formació transversal de la metodologia BIM, especialitzada en l’ús del programari Autodesk Revit i el seu entorn. Està dirigit a arquitectes i enginyers titulats que volen aprofundir en l’optimització dels processos involucrats en la transformació digital de les diferents fases i disciplines d’un projecte d’edificació.

La UPC School of Professional & Executive Development (UPC School), fundada l’any 1994, ofereix un extens catàleg de formació amb més de 200 programes anuals de màsters, postgraus i cursos d’especialització amb enfocament professional, adaptats a les necessitats de l’entorn econòmic i social, així com a les organitzacions i als seus professionals.

UPC School per la seva banda impartirà el màster “BIM Management Steering. Building Information Modeling i nous models de negoci”, oferint una formació integral i un entorn d’aprenentatge multidisciplinari que permet entendre i aplicar la metodologia BIM en totes les fases d’un projecte.

BIM es presenta com un canvi de paradigma en el sector de la construcció, fent que institucions i empreses apostin per la integració i formació de professionals en aquesta matèria per augmentar la seva competitivitat.

El Grup IDP compta amb 10 anys d’experiència en l’ús de la metodologia BIM treballant per a empreses del sector públic i privat, i en diferents àmbits com el de la construcció, enginyeria, aigua i medi ambient, indústria retail, indústria de l’alimentació, entitats esportives, etc. Aquesta experiència ens ha fet entendre el BIM com una nova forma de treballar globalment i que integra totes les àrees d’una empresa de forma transversal, sent imprescindible la capacitació de tots els integrants de l’equip.