IDP participa al REBUILD 2018: Congrés Nacional Arquitectura Avançada i Construcció 4.O

IDP participa al REBUILD 2018: Congrés Nacional Arquitectura Avançada i Construcció 4.O

IDP ha participat en el REBUILD 2018 Expo & Congress, esdeveniment per a la innovació en la construcció i la reforma, celebrat a Barcelona del 26 al 28 de setembre al Centre de Convencions Internacionals de Barcelona (CCIB).

REBUILD és un esdeveniment anual per impulsar la competitivitat i innovació en el sector de l’edificació, la rehabilitació i l’eficiència energètica.

L’esdeveniment, que ha comptat aquest any amb més de 9.000 assistents, ha acollit una fira-showroom, diversos esdeveniments i workshops, així com el Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0; convertint-se en una cita ineludible per a qualsevol professional del sector de la construcció, l’interiorisme i la rehabilitació.

Durant el Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0 s’ha debatut sobre les últimes novetats en tendències constructives, el IOT en la gestió d’edificis, el BIM, l’eficiència energètica en habitatges i edificis, així com en els últims reptes i oportunitats que es anticipen en el sector.

Mikel Borràs, R+D Deputy Project Manager del Grup IDP ha participat en la sessió Construcció Digital i BIM celebrada en el marc del Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0 i ha exposat els últims avenços dels diferents projectes d’innovació en els quals IDP està participant, entre ells el Programa BIM4Safety, el Programa PWDron i els projectes H2020 de la Unió Europea com el Hermes, Intermodel, Geofit, hycool i Sphere.