IDP Inicia la direcció d’obra del nou laboratori de bateries d’automoció per a Seat a Martorell

IDP Inicia la direcció d’obra del nou laboratori de bateries d’automoció per a Seat a Martorell

El Grup IDP inicia la Direcció d’Obra del nou laboratori de bateries d’automoció de SEAT en la planta de Martorell (Barcelona), la construcció de la qual compta amb una inversió de 7 milions d’euros.

L’empresa d’automòbils SEAT (Grup Volkswagen) està apostant per la electromovilidad i amb aquest objectiu ha començat a construir el nou Test Center Energy (TCE), un laboratori de bateries elèctriques pioner i únic a Espanya que permetrà desenvolupar i provar innovadors sistemes energètics destinats als futurs vehicles híbrids i elèctrics.

El nou Test Center Energy (TCE) estarà format per un edifici aïllat i dos volums rectangulars amb diferents altures i amb una superfície de més de 1.500 m². L’interior de l’edifici inclourà diferents espais de prova, un taller de bateries dissenyat i equipat específicament per a realitzar proves en vehicles electrificats, un laboratori d’electrònica d’alta tecnologia i oficines.

Els serveis contractats a IDP han consistit en el desenvolupament del projecte d’obra civil, arquitectura, la urbanització exterior i xarxes enterrades, així com la posterior direcció d’obra.

El Grup d’enginyeria IDP es consolida com un proveïdor d’alt nivell en el sector de la indústria automobilística, un dels sectors amb més exigència en la gestió de terminis, qualitats i costos.