IDP i Aquatec s’adjudiquen l’AT per implantar GIS i BIM en l’Autoritat Portuària de Cartagena

IDP i Aquatec s’adjudiquen l’AT per implantar GIS i BIM en l’Autoritat Portuària de Cartagena

La UTE formada per Aquatec i IDP s’adjudica l’Assistència Tècnica per a la implantació de les metodologies GIS i BIM en l’Autoritat Portuària de Cartagena.

Autoritat Portuària de Cartagena (APC) aposta per una transformació de l’oficina tècnica cap a noves metodologies de treball i un entorn modern capaç de gestionar els seus projectes de forma molt més col·laborativa i eficient. La metodologia BIM i els sistemes de representació GIS són els dos factors que lideren aquesta transformació en el procés de digitalització 4.0.

El projecte té per objectiu dotar a l’APC dels coneixements, metodologies i eines per a poder gestionar projectes sota la metodologia BIM, basant-se en tecnologia GIS per a la seva elaboració i/o explotació i maximitzar el seu rendiment mitjançant les eines GMAO com ROSMIMAN; així com implantar un ecosistema GIS/BIM/ROSMIMAN que permeti a l’APC una gestió potent i integral de la vida completa dels actius, des de la seva concepció i disseny, fins a l’explotació, i fins i tot el desmantellament.

IDP i Aquatec compten amb una dilatada experiència realitzant projectes GIS/BIM/GMAO, especialment en sectors d’infraestructures complexes i crítiques com són els ports, on han desenvolupat múltiples consultories GIS i BIM per a diferents organitzacions tant públiques com privades.