IDP ha estat adjudicatària de l’acord marc d’assistència tècnica per a la redacció de projectes per a FGC

IDP ha estat adjudicatària de l’acord marc d’assistència tècnica per a la redacció de projectes per a FGC

IDP ha estat adjudicatària de l’acord marc per a la contractació de Serveis d’Assistència Tècnica per a la redacció de projectes i altres documents tècnics de rehabilitació, reposició i renovació d’actius en els àmbits ferroviari i de turisme i muntanya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). IDP desenvoluparà l’Assistència Tècnica per a la redacció de projectes en l’àmbit de catenàries amb un valor estimat de 50.000 €.

FGC opera des de 1979 diversos corredors ferroviaris i estacions d’esquí a Catalunya. En total la companyia compta amb més de 271 km de via que inclouen 12 línies de metro de la ciutat de Barcelona, ​​així com línies suburbanes, interurbanes i regionals a la província de Barcelona, ​​Lleida i els Pirineus. També opera 2 trens cremallera a Montserrat i Núria, 2 línies de funicular a Montserrat i altres 2 a la ciutat de Barcelona.

FGC ha impulsat la licitació de l’acord marc amb l’objectiu d’habilitar a empreses i professionals amb experiència per executar els serveis d’assistència tècnica per a la redacció de projectes i documents tècnics per a la renovació i reposició dels seus actius. L’acord marc té una dotació total de 920.000 € distribuïts en 11 lots assignats en funció de l’especificitat tècnica dels serveis d’assistència tècnica a desenvolupar.

IDP compta amb una àmplia experiència en la redacció de projectes d’infraestructures mitjançant la metodologia BIM, tant per al sector públic com privat, assegurant l’execució, els terminis, el cost, la qualitat en totes les fases del procés constructiu.