IDP ha estat adjudicatària de dos acords marcs de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)

IDP ha estat adjudicatària de dos acords marcs de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)

IDP ha estat adjudicatària de dos nous acords marc per a licitar projectes gestionats per Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

D’una banda, per a la contractació dels serveis de disseny i càlcul d’instal·lacions i assistència a l’adreça d’obra i direcció d’execució en les instal·lacions en projectes d’edificació, amb una dotació de 438.016 € a executar en un període de dos anys en el qual s’han acreditat 6 empreses.

D’altra banda, per a la contractació dels serveis de disseny i càlcul d’estructures i assistència a l’adreça d’obra en les estructures, amb una dotació de 625.000 € a executar en un període de dos anys en què s’han acreditat 6 empreses.

Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) és l’administració pública del territori metropolità de Barcelona conformada per 36 municipis i una població de 3,2 milions de persones, sent l’aglomeració metropolitana més important de la Mediterrània occidental i genera la meitat de el PIB de Catalunya. Els àmbits de gestió de l’AMB tenen a veure amb el territori i l’urbanisme, la mobilitat, l’habitatge, el medi ambient, el desenvolupament econòmic i la cohesió social.

IDP compta amb una àmplia experiència en desenvolupament de projectes d’edificació, així com en la direcció i execució d’obres en BIM, tant per al sector públic com privat, assegurant l’execució, els terminis, el cost, la qualitat en totes les fases del procés constructiu.