IDP finalitza l’ampliació de la planta industrial per a BCNonwovens a Sant Quintí de Mediona (Barcelona)

IDP finalitza l’ampliació de la planta industrial per a BCNonwovens a Sant Quintí de Mediona (Barcelona)

El Grup IDP finalitza l’ampliació de la planta industrial per a BCNonwovens situada a Sant Quintí de Mediona (Barcelona).

L’ampliació de la planta industrial compta amb una superfície construïda en planta baixa de més de 8.000 m2 i planta altell, projectada sobre una parcel·la de 28.594 m². La planta allotja una nova línia de producció d’última generació i un magatzem que permetran acompanyar les necessitats creixents dels seus clients a Europa i a l’internacional.

Concretament, els serveis realitzats per IDP han consistit en el desenvolupament del projecte bàsic, el projecte executiu i la supervisió d’obra mitjançant la metodologia BIM. També s’ha contemplat el disseny de la urbanització interior de la parcel·la, tancat, vials, zones verdes i control d’accés, donant accés al pati de maniobres.

BCNonwovens és una empresa fundada en 2002 centrada en la fabricació i comercialització de productes en rotllo en la tecnologia Spunlace (teixit no tramat), oferint solucions a nivell mundial per als mercats de tovalloletes humides per a bebès, cura personal, cura de la llar, atenció mèdica i tècnica.

Amb aquesta actuació IDP es consolida com a empresa referent en el desenvolupament de projectes industrials, assegurant l’execució, els terminis, el cost i la qualitat en totes les fases del procés constructiu.