IDP finalitza la reforma i ampliació de la planta de fabricació de paper autoadhesiu del Grup Lecta a Almazán (Soria)

IDP finalitza la reforma i ampliació de la planta de fabricació de paper autoadhesiu del Grup Lecta a Almazán (Soria)

El Grup d’enginyeria IDP ha finalitzat la reforma i ampliació de la planta industrial de fabricació de paper autoadhesiu del Grup Lecta a Almazán (Sòria) amb la finalitat d’augmentar la producció i introduir nova maquinària dins d’un projecte de R+D que s’està duent a terme dins de l’empresa.

Lecta és un grup empresarial que disposa d’una àmplia gamma de productes per cobrir les necessitats de clients en sectors tan diversos com les etiquetes, l’embalatge flexible, les impressions comercials, l’edició, els formularis i la impressió tèrmica. Els seus productes es comercialitzen en més de 130 països, i les seves marques gaudeixen de gran notorietat en els principals mercats.

L’abast del projecte desenvolupat per IDP consta de la reforma i ampliació de la planta industrial de 34.116 m2 de superfície del Grup Lecta a Almazán, amb objectiu d’adequar la zona de producció de paper autoadhesiu fabricat en màquines laminadores.

El projecte també incorpora l’ampliació d’una nova zona de producció de paper autoadhesiu Hot Melt que, a diferència de les dispersions aquoses, aquest no necessita l’etapa d’evaporació.

Abans de l’actuació, la capacitat de producció era de 441,90 milions de m2 a l’any mentre que amb la recent ampliació es preveu augmentar la producció a 662,85 milions de m2 a l’any. Amb això, s’aconsegueix un augment de 220,95 milions de m2 a l’any.

IDP ha realitzat el projecte bàsic i executiu i la direcció d’obra, consolidant-se com una empresa referent en el desenvolupament de projectes integrals en el sector industrial.