IDP finalitza el project monitoring del nou centre logístic per a Goodman en Sant Esteve de Sesrovires (Barcelona)

IDP finalitza el project monitoring del nou centre logístic per a Goodman en Sant Esteve de Sesrovires (Barcelona)

El grup IDP ha finalitzat el Project Monitoring del nou centre logístic per a Goodman Real Estate en el Sector Can Estella, en la població de Sant Esteve de Sesrovires (Barcelona).

El grup Goodman és un grup de propietat immobiliària integrat que manté en propietat, desenvolupa i gestiona espais logístics i parcs empresarials a través d’Europa continental, el Regne Unit, la regió d’Àsia-Pacífic, Amèrica del Nord i el Brasil. També ofereix una gran varietat de fons d’inversió, cotitzats i no cotitzats en Borsa, donant accés als seus inversors a un ampli ventall d’actius immobiliaris i serveis especialitzats.

Goodman Can Estella Logistics Centre és una instal·lació moderna de classe A, certificada BREEAM Good. Es troba situat en una zona de gran activitat industrial relacionada al sector automobilístic i amb excel·lent connectivitat a l’autopista AP2 i AP7.

El nou centre logístic compta amb una superfície de sòl de 30.634m2, on s’ha situat la plataforma logística amb una superfície construïda de 20.470 m2 i una superfície urbanitzada de 10.164 m2, destinada a vials per a turismes i vehicles pesants i zones d’aparcament.

Està conformada per 3 naus que disposen d’una zona d’emmagatzematge amb zona de molls de càrrega per a l’entrada i sortida de mercaderies en planta baixa i una zona d’oficines situada en la façana principal. Aquesta zona d’oficines disposa també de vestuaris, lavabos i sala de descans en planta baixa i una zona per a usos administratius i de personal en planta altell.

El projecte s’ha realitzat mitjançant la metodologia BIM en totes les seves fases, la qual cosa ha resultat essencial tant en el disseny com en la gestió global de les obres.

IDP ha dut a terme els treballs de Project Monitoring i Estudi Prestacional a nivell de PCI, consolidant-se com un proveïdor d’alt nivell en el sector logístic, un dels sectors amb més exigència en la gestió de terminis, qualitats i costos.