IDP finalitza el Project Management de la nova plataforma logística de Logicor a Xest (València)

IDP finalitza el Project Management de la nova plataforma logística de Logicor a Xest (València)

El grup IDP ha finalitzat els serveis de Projecció de la nova plataforma logística per a Logicor en el municipi de Xest, València.

La plataforma logística, situada en una de les 4 parcel·les del parc logístic Logicor Cheste Park, compta amb una superfície construïda de 53.932 m². Està dividida en 8 mòduls amb 70 molls de càrrega per a l’entrada i sortida de mercaderies, dos edificis d’oficines i dependències annexes. La urbanització interior de la parcel·la està destinada a vials de circulació, platges de càrrega i descàrrega, places d’aparcament i edificis annexos.

Logicor Cheste Park està format per quatre parcel·les que cobreixen 181.000 m2, amb una superfície edificable total de 112.813 m2 i es troba situat a escassos 12 km de l’aeroport de valència, en una situació privilegiada gràcies a la seva excel·lent connectivitat amb l’autopista A3.

Els serveis realitzats per IDP han consistit en el desenvolupament del Projecte Bàsic i el Project Management de la nau logística i la urbanització interior, complint els estàndards d’avaluació i certificació BREEAM Very Good de la sostenibilitat de l’edificació. També ha desenvolupat el projecte d’activitat per a JYSK (expert en sistemes de descans i mobles).

Logicor és un dels majors propietaris d’actius logístics en el mercat europeu fundat en 2012. Compta amb una cartera de 618 propietats logístiques a Europa, oferint 13,6 milions de metres quadrats d’espai de magatzem, situats estratègicament al llarg de les rutes comercials més concorregudes d’Europa i prop de les seves principals ciutats.

Amb aquesta actuació IDP es consolida com a empresa en el desenvolupament de projectes logístics, assegurant l’execució, els terminis, el cost, la qualitat en totes les fases del procés constructiu.