IDP celebra el seu 20 aniversari consolidant seu creixement

IDP celebra el seu 20 aniversari consolidant seu creixement

L’enginyeria IDP ha celebrat aquest any el 20è aniversari de la seva arribada al mercat.

Nascuda el 1998 com a iniciativa de 4 companys recent titulats de l’Escola d’Enginyers de Terrassa, després dels seus 20 anys de trajectòria, la propietat segueix estant en mans dels 4 socis fundadors. Al llarg d’aquests anys el projecte empresarial s’ha transformat en una companyia multinacional i totalment professionalitzada, tant en capital humà com a eines de gestió.
L’era digital ha suposat una revolució en tots els àmbits de la nostra vida, amb important rellevància en els sector és de l’enginyeria, l’edificació i el medi ambient. En aquest context, IDP ha crescut amb una vocació de millora contínua i desenvolupament constant, apostant des dels seus inicis en les noves tecnologies i convertint-se en una de les primeres enginyeries espanyoles en el desenvolupament integral de projectes mitjançant tecnologia BIM. En l’actualitat segueix a l’avantguarda en innovació, aplicant en els seus projectes experiències immersives com la realitat virtual i la realitat augmentada, el Data Management i la Intel·ligència artificial, etc…

IDP es posiciona com una enginyeria global i multisectorial amb capacitat d’atendre projectes de forma contínua a través del treball col.laboratiu entre totes les seves oficines a Espanya i Llatinoamèrica.

La companyia compleix dues dècades gracies a la confiança de més de 1000 clients, tant del sector públic com privat, i ha realitzat més de 8000 projectes en 51 països en 4 dels 5 continents.

Des dels inicis, IDP ha volgut estar a prop dels seus clients amb un equip de professionals dedicats a trobar la solució adequada a les seves necessitats i acompanyar-los en totes les fases del seu projecte. En l’actualitat IDP està formada per prop de 300 professionals que integren un equip internacional i multidisciplinari, altament qualificats, innovadors i amb capacitat d’oferir respostes ràpides i de reaccionar davant de noves idees.

Des dels seus inicis, la missió d’IDP és oferir als seus clients la màxima satisfacció en el desenvolupament dels seus projectes d’infraestructures professionals i acompanyar-los en el seu creixement, aportant solucions eficients i innovadores.

“El repte al nostre aniversari és seguir complint la nostra missió i contribuir, a través dels nostres valors, en el desenvolupament professional del nostre equip, treballar per la igualtat i integració social i per la sostenibilitat i el compromís mediambiental “Enric Blasco, CEO