Cristian Masana, nou gerent general de IDP a Xile

Cristian Masana, nou gerent general de IDP a Xile

El Grup IDP reforça la seva estructura organitzativa a Xile nomenant nou Gerent General a Cristian Masana Petersen, Enginyer Civil i Magister en Ciències de l’Enginyeria de la Pontifícia Universitat Catòlica de Xile.

Compta amb una dilatada trajectòria professional, de més de 20 anys d’experiència, en projectes d’infraestructura, disseny estructural, gestió i construcció. Ha exercit tasques de direcció en empreses d’enginyeria, construcció i materials, havent treballat també amb organismes com la Cambra Xilena de la Construcció, Institut del Ciment i del Formigó de Xile, IDIEM, DICTUC, MOP, MINVU, CODELCO, empreses mineres, constructores i municipalitats. A més, ha desenvolupat activitats de docència en la Universitat Catòlica, Universitat Central i al ICH.

Convençut en l’aplicació de la tecnologia BIM per donar un enfocament més modern al desenvolupament de projectes i la gran aportació que té el seu ús en els avantatges econòmics i reducció de terminis per als requeriments de l’enginyeria, construcció i operació, el nou Gerent General, centrarà tots els seus esforços, al costat del seu equip d’experts i enginyers, a generar major innovació en les empreses, i així satisfer els seus clients amb l’objectiu de lliurar serveis de major qualitat i modernitzar amb IDP la indústria de la construcció a Xile.

IDP està present a Xile des 2016, havent desenvolupat projectes en 5 de les 16 regions del país (Antofagasta, Coquimbo, Maule, Regió Metropolitana i Valparaíso) i en tots els sectors estratègics de l’economia xilena (infraestructures del transport, edificació, indústria, mineria, cicle integral de l’aigua, etc.), en projectes tan importants com AVO I, plantes de tractament d’Aigües Andines, autopistes concessionades, hospitals, entre d’altres.