AMPLIACIÓ I MODERNITZACIÓ DE LA SEU CENTRAL DEL GRUP D’ENGINYERIA IDP

AMPLIACIÓ I MODERNITZACIÓ DE LA SEU CENTRAL DEL GRUP D’ENGINYERIA IDP

El grup d’enginyeria IDP ha inaugurat les noves instal·lacions de la seva seu central ubicada a Sabadell (Barcelona). La recent ampliació i modernització ha dotat a la nova seu central d’un espai multifuncional de 900 m2, donant cabuda a més de 120 professionals formats per tècnics de diferents especialitats.

Sempre amb la màxima de servei al client, el grup IDP aposta per una alta eficiència, especialització i tecnificació dels seus serveis, incorporant les últimes tecnologies a les seves instal·lacions i processos productius, situant-los a l’avantguarda en velocitat, mobilitat, funcionalitat i seguretat. Entre les innovacions destacables figuren la nova infraestructura de CPD, l’aplicació de virtualització d’entorns, la connexió de xarxa i dades d’alta velocitat mitjançant fibra òptica, l’encriptació de transmissions dins la nostra VPN, sales dotades amb sistemes de videoconferència d’altes prestacions, plataformes col·laboratives de projectes i aplicacions BIM. Tot això facilita la interacció i treball col·laboratiu entre les oficines del Grup a Espanya, Brasil, Perú, Xile i Equador, permetent consolidar i continuar amb la seva expansió internacional.

Seguint amb el ferm compromís per la transparència, comunicació i proximitat per atendre les necessitats d’informació dels nostres clients, IDP disposa de diferents canals en els quals compartim les últimes novetats i informació d’interès dels nostres projectes, així com el nou Tour Virtual de la nostra seu central.

El grup IDP tanca del primer quatrimestre de 2015 amb un volum de generació de negoci de 4.844.540.-€, que significa un augment respecte el 2014 del 168%, seguint amb la línia de creixement de dos dígits dels últims 5 anys, i confirmant l’encert en la implementació del pla estratègic de la companyia amb horitzó 2020.

 

Rep les nostres newsletter