ACTE DE COL·LOCACIÓ DE PRIMERA PEDRA DE CAN MARGARIT A SANT ESTEVE SESROVIRES

ACTE DE COL·LOCACIÓ DE PRIMERA PEDRA DE CAN MARGARIT A SANT ESTEVE SESROVIRES

El Sr. Fernando Brea, delegat territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona i el Sr. Xavier Flores, director general d’Infraestructures de Mobilitat Terrestre de la Generalitat de Catalunya, han assistit a l’acte de col·locació primera pedra de les obres d’urbanització del sector Can Margarit i l’enllaç viari a la carretera B-224, a Sant Esteve Sesrovires, amb una superfície total de 65 hectàrees.

IDP ha estat l’enginyeria encarregada de la redacció del projecte i del Construction Management en fase de licitació i desenvoluparà la direcció de les obres amb una durada prevista de 18 mesos, sent el primer projecte d’urbanització a l’Estat desenvolupat mitjançant tecnologia BIM “Building Information Modeling” aconseguint un coneixement i gestió global del projecte en totes les seves fases: redacció, execució, manteniment.

El polígon comptarà amb un total de 17 parcel·les i 325.000 m2 de sostre edificable destinats a acollir grans implantacions per a ús logístic i industrial que contribuiran a la reindustrialització de la comarca.

Amb l’execució es preveu aconseguir un equilibri en el balanç de terres, arribant a un moviment de més de 3 milions de metres cúbics entre desmunt i terraplè. Es dotarà al polígon de totes les infraestructures de serveis necessàries, entre les quals destaquen la instal·lació d’un anell de Mitja Tensió, una nova variant de gas a alta pressió i la instal·lació d’una estació depuradora que permetrà el reaprofitament de les aigües residuals del sector.

El projecte compta amb diferents tipologies d’elements de contenció, entre els quals destaquen 18.000 m2 de mur prefabricat de formigó i 30.000 m2 de mur verd; la vialitat projectada compta amb més de 3.400 metres lineals de vials i un viaducte de 37 m de llum sobre el torrent de Can Margarit, donant resposta a les necessitats logístiques del sector.

Amb aquesta actuació IDP es consolida com a referent en el desenvolupament d’urbanitzacions i sectors logístics i industrials amb diversos projectes nacionals i internacionals.
Can-Margarit-blog2

Rep les nostres newsletter