ACCELERA LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL DELS TEUS ACTIUS, RECOLZANT-TE EN LA IMPLANTACIÓ BIM A LA TEVA COMPANYIA

ACCELERA LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL DELS TEUS ACTIUS, RECOLZANT-TE EN LA IMPLANTACIÓ BIM A LA TEVA COMPANYIA

TRANSFORMA LA MANERA DE GESTIONAR ELS ACTIUS MITJANÇANT LA SEVA DIGITALITZACIÓ, FENT PRIMER QUE LA TEVA EMPRESA I EL TEU EQUIP DESCOBREIXI COM ACONSEGUIR-HO, CONVERTINT EL BIM AL CATALITZADOR DE LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL DELS ACTIUS.

La metodologia BIM (Building Information Modelling) ha suposat un canvi de paradigma en la gestió d’actius, en totes les seves fases des de disseny, construcció i fins explotació sent indispensable per optimitzar l’eficiència empresarial i no perdre competitivitat.

Per poder implementar les eines necessàries en la gestió d’actius 4.0, com són Bessons Digitals, Simulacions, Big-Data/Predictius, Realitat Augmentada/Virtual, etc. és imprescindible digitalitzar els actius, i aquí és on BIM actua com a catalitzador per disposar d’un nivell de digitalització que ens permeti beneficiar-nos de totes aquestes aplicacions.

Els avantatges de la digitalització enfront de la manera tradicional de gestionar els actius radiquen, principalment, en disposar de la representació geomètrica precisa de tots els components de l’actiu en un entorn digital, integrat i coherent que ens permet un major control de la informació i la seva posterior explotació en les fases de manteniment i operació, generant beneficis múltiples:

  • estalvis en costos i temps d’execució,
  • millora detecció d’interferències i errors,
  • augmenta la transparència permetent compartir informació en temps real entre tots els agents,
  • fàcilment integrable amb totes les altres tecnologies 4.0,
  • es configura com la base de dades de tota la història de l’actiu, des del disseny, passant per la construcció i fins a la seva explotació,

Però implantar BIM en el sistema productiu de les nostres companyies suposa un gran repte i és imprescindible establir una estratègia adaptada a les necessitats de cada empresa. Per aquest motiu en IDP hem desenvolupat un sistema propi i reeixit d’implantació BIM en companyies, atacant des de la tecnologia, passant per la metodologia i acabant en les persones, sistema desenvolupat en quatre fases adaptades a les necessitats i terminis particulars de cada client.

Vols fer el salt a gestionar els teus actius digitalment mitjançant BIM?

T’ajudem a implementar amb èxit la metodologia BIM en la teva companyia. Sol.licita més informació sense compormís aquí.

Rep les nostres newsletter